skip to Main Content

Info & Tarieven zwangerschapsfotografie

Info

Een zwangerschap is een hele speciale periode. Het kindje dat veilig in je buik groeit en beweegt. Hiervan wil je graag mooie foto’s. Deze foto’s kunnen we op een buitenlocatie laten plaatsvinden, of in een intieme setting thuis. Tussen de 32 en 36 weken zwangerschap is een mooie periode hiervoor. Neem contact op met mij via het contactformulier en we spreken samen een datum af.

Tarieven

Pakket 1:
1 a 1,5 uur fotografie op de door jullie gewenste locatie
Max. 4 personen (10 euro per extra persoon)
Online galerij
30 Foto’s in hoge resolutie
Outfit tips

€ 275,-

Pakket 2:
1,5 uur fotografie op de door jullie gewenste locatie
Max. 6 personen (10 euro per extra persoon)
Online galerij
50 Foto’s in hoge resolutie
Outfit tips

€ 325,-

Pakket 3:
1 a 1,5 uur fotografie op de door jullie gewenste locatie
Max. 6 personen (10 euro per extra persoon)
Online galerij
80 Foto’s in hoge resolutie
Outfit tips

€ 375,-

Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. parkeerkosten en reiskosten vanaf 10 km buiten Noordwijkerhout (€ 0,45 p/km).

COMBINATIEPAKKET

Wil jij een zwangerschap en lifestyle newbornshoot boeken?

Extra informatie:

Het weer:
Het mooiste licht is daglicht en dit gebruik ik dan ook voornamelijk. Als het slecht weer is neem ik contact met je op en plannen we een andere tijd of datum.
Aanleveren foto’s:
Na de fotoshoot ontvang je een digitaal bestand waarin je kunt aangeven welke foto’s je wilt ontvangen. Na een laatste check krijg je hiervoor een downloadcode.
Social media:
Zodra je een fotoshoot boekt ga je er automatisch akkoord mee dat ik de foto’s deel op mijn website / social media / flyers. Geen probleem als je dit niet wilt, laat het gewoon even weten. Natuurlijk wil je zelf ook foto’s delen en mij taggen=lief. Mijn foto’s mogen niet voorzien worden van een nieuw filter.

Welke kleding adviseer je?

Tijdens een fotoshoot is het vooral belangrijk dat je iets aan trekt waar je je prettig in voelt. Probeer hierbij wel zoveel mogelijk drukke prints en logo’s te vermijden. Aardetinten zijn mooi op elkaar af te stemmen en zijn prachtig in de natuur en thuis. Als het koud is, draag dan lekker veel laagjes, zoals een vest en sjaal.

Opties:

Na een shoot zijn er vaak zoveel dierbare foto’s, dat ik deze graag voor je bundel in een mooi album. Een cadeau voor jezelf, maar ook om te geven aan de trotse opa’s en oma’s.
Foto album A5/ harde kaft/ 26 lay flat pagina’s: € 34,95
Foto album A4/ harde kaft/26 lay flat pagina’s: € 44,95
Foto album 28×19/ harde kaft/26 lay flat pagina’s: € 44,95
Meerprijs kaft linnen/leer: € 19,95
Wil jij een zwangerschapsshoot boeken?
Back To Top