Skip to content

Info & Tarieven personal branding

Gezicht van je bedrijf
Als zelfstandig ondernemer ben je het gezicht van je bedrijf. Zoek je foto’s die op je website en social media laten zien wie je bent? Beelden die als personal branding passen bij waar jij voor staat en wat je zo graag doet? Maak een kennismakingsafspraak. Online of ‘in het echt’, je zegt het maar. Het doel? Kijken of jij je op je gemak voelt bij mij, want dat is de basis voor een succesvolle shoot. Hebben we een klik? Dan bepalen we samen de datum, locatie, sfeer, kledingstijl, etc.

Start zonder camera 

Op de dag van de shoot blijven mijn camera’s eerst in mijn tas en drinken we samen een kop koffie of thee en zoomen in op jouw bedrijf. Zodat je straks straalt op de foto’s. Foto’s waarmee ik jou en je bedrijf echt en oprecht in beeld breng. Voor klanten en mensen  uit je netwerk.

Extra informatie

Wat trek je aan bij een fotoshoot?
Ik vind het belangrijk dat je kleding draagt waar jij je lekker in voelt. Kleding die past bij jou en je bedrijf. Altijd bedrijfskleding? Dan nu natuurlijk ook. Draag je nooit een stropdas? Dan nu ook niet. Loop je op high heels? Let’s goooooo! Ik adviseer je om geen kleding met drukke prints zoals kleine ruitjes, streepjes en logo’s te dragen. Is het koud en hebben we een shoot buiten? Draag dan lekker veel laagjes, zodat je steeds kunt switchen. Met en zonder vest…mixen maar.
Het weer
Daglicht is het mooiste licht en dat gebruik ik het allerliefst. Daarnaast maak ik ook gebruik van daglichtlampen en flitslichten. Mocht het weer echt te slecht zijn voor de fotoshoot? Ik neem contact met je op en we plannen in overleg een andere tijd of datum.
Aanleveren foto’s
Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je een link naar een online galerij. Daar kun je je foto’s bekijken en aangeven welke foto’s je kiest. Heb ik jouw keuze binnen? Dan doe ik een laatste check en eventueel nog wat nabewerking. Voor het downloaden van je foto’s ontvang je een persoonlijke downloadcode.
Social media
Heb je een fotoshoot bij mij? Dan ga je er automatisch mee akkoord dat ik de foto’s kan delen op mijn website en social media. Wil je dit liever niet of niet op alle kanalen? Geen probleem, laat het gewoon even weten. Ga je zelf ook foto’s delen op social? Leuk! Mij taggen is lief 🙂 Je mag mijn foto’s trouwens niet voorzien van een (insta) filter.

Ben jij een ondernemer…

… en wil je graag goed beeldmateriaal dat past bij jouw bedrijf?

Pakket Basic  

 • Inclusief:
  Kennismaking (telefonisch of digitaal)
  Outfit tips
  Moodboard
  1,5 uur fotografie (1 persoon)
  Je kunt 1 keer je outfit wisselen
  2 locaties binnen kort loopbereik van elkaar
  15 met zorg bewerkte foto’s
  Reiskosten binnen 10 km van Noordwijk
€ 450,00 excl. BTW
€ 17,50 per extra foto
>10km + € 0,35 per km

Pakket Medium  

 • Inclusief:
  Kennismaking (telefonisch of digitaal)
  Outfit tips
  Moodboard
  3 uur fotografie (1 persoon)
  Je kunt 2 keer van outfit wisselen
  Max 3 locaties op korte afstand van elkaar
  30 met zorg bewerkte foto’s
  Reiskosten binnen 10 km van Noordwijk
€ 695,00 excl. BTW
€ 17,50 per extra foto
>10km + € 0,35 per km

Pakket Large  

 • Inclusief:
  Kennismaking (digitaal of persoonlijk)
  Outfit tips
  Moodboard
  6 uur fotografie (1 persoon)
  Outfits in overleg
  Diverse locaties
  Tenminste 80 met zorg bewerkte foto’s
  Reiskosten binnen 10 km van Noordwijk
OP AANVRAAG
€ 17,50 per extra foto
>10km + € 0,35 per km
Wil jij een personal brandingshoot boeken?
Back To Top