Ga naar hoofdinhoud

Info & Tarieven personal branding

Beeldbank

Zoek jij als zelfstandig ondernemer nog passende foto’s bij je bedrijf. Foto’s die op social media en jouw website laten zien wie jij bent en wat je zo graag doet? Laten we binnenkort afspreken. ‘In het echt’ of online, alles is mogelijk. Het belangrijkste is dan dat je je op je gemak voelt bij mij. Is dat zo? Dan bespreken we welke locatie(s), eventuele props die passen bij jouw merk en prikken we een datum voor de shoot. Ik maak dan een op jou afgestemd moodboard en zal kledingtips geven.

Wat kan ik voor jou betekenen

Ik laat je comfortabel voelen, neem de tijd, zodat jij -zelfs als je je ongemakkelijk zou voelen- kunt gaan stralen. We beginnen met een kop koffie of thee en ik vraag jou naar jouw onderneming, passie en waarin jij plezier hebt. Daarna kijken we samen waar je het beste tot je recht komt en hoe dat het beste laat zien wat jij wilt uitstralen. Zodat jij anderen kunt laten zien wat jouw bedrijf, merk of product is en je naamsbekendheid, nieuwe contacten, klanten of opdrachten kunt werven die bij je passen.

Pakket Basic:  

 • Inclusief:
  Kennismaking (telefonisch/ mail)
  Outfit tips
  Moodboard
  1,5 uur fotografie (1 persoon)
  1 outfit
  2 locaties binnen kort loopbereik van elkaar
  15 foto’s op hoge resolutie
  Reiskosten binnen 10km van Noordwijk
€ 450,00 excl. BTW
>10km + € 0,35 per km

Pakket Medium:  

 • Inclusief:
  Kennismaking (online of offline)
  Outfit tips
  Moodboard
  3 uur fotografie (1 persoon)
  3 outfits
  2 – 3 locaties
  30 foto’s op hoge resolutie
  Reiskosten binnen 10km van Noordwijk
€ 695,00 excl. BTW
€ 12,50 per extra foto
>10km + € 0,35 per km

Pakket Large:  

 • Inclusief:
  Kennismaking
  Outfit tips
  Moodboard
  6 uur fotografie (1 persoon)
  Outfits in overleg
  Diverse locaties
  Totaal tenminste 80 foto’s
  Reiskosten binnen 10km van Noordwijk
OP AANVRAAG
€ 12,50 per extra foto
>10km + € 0,35 per km

Ben jij een ondernemer…

… en wil je graag goed beeldmateriaal dat past bij jou bedrijf?

Extra informatie:

Het weer:
Het mooiste licht is daglicht en dit gebruik ik dan ook voornamelijk. Als het slecht weer is neem ik contact met je op en plannen we een andere tijd of datum.
Social media:
Zodra je een fotoshoot boekt ga je er automatisch akkoord mee dat ik de foto’s deel op mijn website / social media / flyers. Geen probleem als je dit niet wilt, laat het gewoon even weten. Natuurlijk wil je zelf ook foto’s delen en mij taggen=lief. Mijn foto’s mogen niet voorzien worden van een nieuw filter.
Aanleveren foto’s:
Na de fotoshoot ontvang je een digitaal bestand waarin je kunt aangeven welke foto’s je wilt ontvangen. Na een laatste check krijg je hiervoor een downloadcode.
Welke kleding adviseer je?
Tijdens een fotoshoot is het vooral belangrijk dat je iets aan trekt waar je je prettig in voelt. Probeer hierbij wel zoveel mogelijk drukke prints en logo’s te vermijden. Aardetinten zijn mooi op elkaar af te stemmen en zijn prachtig in de natuur en thuis. Als het koud is, draag dan lekker veel laagjes, zoals een vest en sjaal.
Wil jij een personal brandingshoot boeken?
Back To Top