Skip to content

Info bedrijfsfotografie

Wil je jullie bedrijf, zorginstelling of school in beeld brengen? Gaat het niet alleen om machines of het gebouw, maar om gave beelden van de medewerkers? Dan ga ik graag voor jullie aan de slag! Van techneuten tot creatievelingen, van zorgprofessionals tot leerlingen en van accountants tot leerkrachten; ik fotografeer ze allemaal. Natuurlijk zorg ik voor beelden waar iedereen happy mee is.
Een website, catalogus en social media (o.a, LinkedIn) trekken de aandacht met sfeervolle (lifestyle) foto’s die passen bij het karakter van jullie bedrijf. Geen stockfoto’s of gearrangeerde foto’s in een fotostudio, maar gewoon een shoot in jullie eigen werkomgeving. Met beelden van medewerkers die zich op hun gemak voelen en samen het bedrijfsverhaal in beeld brengen.

 

Wat, waar, hoeveel en hoe?

Bedrijfsfotografie is maatwerk en daarom vind je hier geen tarieven. Alles hangt af van de (bedrijfs)locatie die je op het oog hebt, wat voor soort foto’s jullie willen en hoeveel. Wil je alleen sfeerbeelden, of van iedere medewerker ook een portret? Wil je het complete bedrijf tot in detail fotograferen en fotobestanden voor een beeldbank verzamelen? Je begrijpt het al: er is een intake gesprek nodig. Op basis daarvan maak ik een plan, tijdsschema en offerte. Dus neem contact met me op als je meer wilt weten. Ik hoor graag van je.

Extra informatie

Wat trek je aan bij een fotoshoot?
Ik vind het belangrijk dat je kleding draagt waar jij je lekker in voelt. Kleding die past bij jou en je bedrijf. Altijd bedrijfskleding? Dan nu natuurlijk ook. Draag je nooit een stropdas? Dan nu ook niet. Loop je op high heels? Let’s goooooo! Ik adviseer je om geen kleding met drukke prints zoals kleine ruitjes, streepjes en logo’s te dragen. Is het koud en hebben we een shoot buiten? Draag dan lekker veel laagjes, zodat je steeds kunt switchen. Met en zonder vest…mixen maar.
Het weer
Daglicht is het mooiste licht en dat gebruik ik het allerliefst. Daarnaast maak ik ook gebruik van daglichtlampen en flitslichten. Mocht het weer echt te slecht zijn voor de fotoshoot? Ik neem contact met je op en we plannen in overleg een andere tijd of datum.
Aanleveren foto’s
Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je een link naar een online galerij. Daar kun je je foto’s bekijken en aangeven welke foto’s je kiest. Heb ik jouw keuze binnen? Dan doe ik een laatste check en eventueel nog wat nabewerking. Voor het downloaden van je foto’s ontvang je een persoonlijke downloadcode.
Social media
Heb je een fotoshoot bij mij? Dan ga je er automatisch mee akkoord dat ik de foto’s kan delen op mijn website en social media. Wil je dit liever niet of niet op alle kanalen? Geen probleem, laat het gewoon even weten. Ga je zelf ook foto’s delen op social? Leuk! Mij taggen is lief 🙂 Je mag mijn foto’s trouwens niet voorzien van een (insta) filter.
Back To Top