skip to Main Content

Info bedrijfsfotografie

Beeldbank

Hebben jullie sfeervolle (lifestyle)foto’s nodig van het personeel of producten voor social media, de website of een nieuwe catalogus en zijn jullie op zoek naar de geschikte fotograaf?
Geen studio foto’s, maar van personeel tijdens hun werk, buiten of een andere plek waar ze zich fijn voelen en wat past bij het bedrijf. Een foto die alvast een verhaal verteld. Of moeten jullie producten op een mooie manier worden gefotografeerd met een berg beleving erbij?
Vul mijn contactformulier in en laten we dan binnenkort samen koffie drinken. Of doe mij maar liever een Latte of thee. Skypen kan natuurlijk ook. We nemen dan door wat voor foto’s jullie willen, wat het doel is van de foto’s en wat een mooie plek kan zijn om dit zo goed mogelijk tot uiting te brengen.

Heb jij voor je bedrijf of evenement een fotograaf nodig?

En wil je graag goed beeldmateriaal dat past bij jouw bedrijf?

Extra informatie:

Het weer:
Het mooiste licht is daglicht en dit gebruik ik dan ook voornamelijk. Als het slecht weer is neem ik contact met je op en plannen we een andere tijd of datum.
Social media:
Zodra je een fotoshoot boekt ga je er automatisch akkoord mee dat ik de foto’s deel op mijn website / social media / flyers. Geen probleem als je dit niet wilt, laat het gewoon even weten. Natuurlijk wil je zelf ook foto’s delen en mij taggen=lief. Mijn foto’s mogen niet voorzien worden van een nieuw filter.
Aanleveren foto’s:
Na de fotoshoot ontvang je een digitaal bestand waarin je kunt aangeven welke foto’s je wilt ontvangen. Na een laatste check krijg je hiervoor een downloadcode.
Back To Top