Skip to content

Info loveshoot

Jullie liefde vastleggen kan op een mooie buitenlocatie, bij jullie thuis, in de stad ….. you name it en we gaan er samen heen. Eerst kletsen we wat om elkaar beter te leren kennen en tijdens het foto’s maken gaan we vooral plezier maken.

Tarieven loveshoot

1 uur fotografie op de door jullie gewenste locatie
Online galerij
30 Foto’s in hoge resolutie
Outfit tips

€ 315,00

Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. parkeerkosten en reiskosten vanaf 10 km buiten Noordwijkerhout (€ 0,45 p/km).

Extra informatie:

Het weer:
Het mooiste licht is daglicht en dit gebruik ik dan ook voornamelijk. Als het slecht weer is neem ik contact met je op en plannen we een andere tijd of datum.
Aanleveren foto’s:
Na de fotoshoot ontvang je een digitaal bestand waarin je kunt aangeven welke foto’s je wilt ontvangen. Na een laatste check krijg je hiervoor een downloadcode.
Social media:
Zodra je een fotoshoot boekt ga je er automatisch akkoord mee dat ik de foto’s deel op mijn website / social media / flyers. Geen probleem als je dit niet wilt, laat het gewoon even weten. Natuurlijk wil je zelf ook foto’s delen en mij taggen=lief. Mijn foto’s mogen niet voorzien worden van een nieuw filter.

Welke kleding adviseer je?

Tijdens een fotoshoot is het vooral belangrijk dat je iets aan trekt waar je je prettig in voelt. Probeer hierbij wel zoveel mogelijk drukke prints en logo’s te vermijden. Aardetinten zijn mooi op elkaar af te stemmen en zijn prachtig in de natuur en thuis. Als het koud is, draag dan lekker veel laagjes, zoals een vest en sjaal.
Wil jij ook een loveshoot?
Back To Top