Skip to content

Info & Tarieven Lifestyle newbornshoot

Info

Ik kom graag bij jullie thuis om de baby te bewonderen en fotograferen. Jullie zijn hierbij net zo belangrijk op deze foto’s. Als de kleine lekker in jullie armen ligt in bed, wordt geknuffeld op de bank of kusjes krijgt van zijn grote broer of zus worden de waardevolste momenten vastgelegd. En hoe mooi is het om later niet alleen je kindje zo terug te zien, maar ook hoe de babykamer er toen ook alweer uit zag.  Dat maakt het een compleet beeld van deze mooie periode. Mocht de baby onrustig zijn of honger hebben dan nemen we hiervoor alle tijd.

Tarieven

Pakket 1:
1,5 – 2 uur fotografie op de door jullie gewenste locatie
Online galerij
40 Foto’s in hoge resolutie
Outfit tips

€ 345,-

Pakket 2:
1,5 – 2 uur fotografie op de door jullie gewenste locatie
Online galerij
60 Foto’s in hoge resolutie
Outfit tips

€ 395,-

Tarieven geldig per 1-11-2022
Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. parkeerkosten en reiskosten vanaf 10 km buiten Noordwijkerhout (€ 0,45 p/km).

COMBINATIEPAKKET

Wil jij een zwangerschap en lifestyle newbornshoot boeken?

Extra informatie:

Het weer:
Het mooiste licht is daglicht en dit gebruik ik dan ook voornamelijk. Als het slecht weer is neem ik contact met je op en plannen we een andere tijd of datum.
Aanleveren foto’s:
Na de fotoshoot ontvang je een digitaal bestand waarin je kunt aangeven welke foto’s je wilt ontvangen. Na een laatste check krijg je hiervoor een downloadcode.
Social media:
Zodra je een fotoshoot boekt ga je er automatisch akkoord mee dat ik de foto’s deel op mijn website / social media / flyers. Geen probleem als je dit niet wilt, laat het gewoon even weten. Natuurlijk wil je zelf ook foto’s delen en mij taggen=lief. Mijn foto’s mogen niet voorzien worden van een nieuw filter.

Welke kleding adviseer je?

Tijdens een fotoshoot is het vooral belangrijk dat je iets aan trekt waar je je prettig in voelt. Probeer hierbij wel zoveel mogelijk drukke prints en logo’s te vermijden. Aardetinten zijn mooi op elkaar af te stemmen en zijn prachtig in de natuur en thuis. Als het koud is, draag dan lekker veel laagjes, zoals een vest en sjaal.

Opties:

Na een shoot zijn er vaak zoveel dierbare foto’s, dat ik deze graag voor je bundel in een mooi album. Een cadeau voor jezelf, maar ook om te geven aan de trotse opa’s en oma’s.
Foto album A5/ harde kaft/ 26 lay flat pagina’s: € 34,95
Foto album A4/ harde kaft/26 lay flat pagina’s: € 44,95
Foto album 28×19/ harde kaft/26 lay flat pagina’s: € 44,95
Meerprijs kaft linnen/leer: € 19,95
Wil jij een newborn lifestyle fotoshoot boeken?
Back To Top