skip to Main Content

Info & Tarieven gezinsfotografie

Info buitenshoot

Samen knuffelen, plezier en de slappe lach hebben. Ik ga graag met jullie mee. In de omgeving van Noordwijk zijn prachtige plekken, zoals het strand, de duinen en het bos. Is er een plek waar jullie als gezin graag komen of woon je op een prachtige plek? Dan is dat helemaal speciaal en kom ik daar uiteraard ook graag heen. Ren lekker achter je kinderen aan, ik doe dat ook. En misschien neem ik ze nog even met mij mee op pad om ‘stiekem’ een foto te maken voor papa en mama.

Tarieven

Pakket 1:
1,5 uur fotografie (max 6 pers)
40 zorgvuldig bewerkte foto’s in hoge resolutie
Online galerij om te delen met vrienden en familie

€ 225,-

Pakket 2:
1,5 uur fotografie (max 6 pers)
60 zorgvuldig bewerkte foto’s in hoge resolutie
Online galerij om te delen met vrienden en familie

€ 250,-

I WANT IT ALL:
1,5 uur fotografie (max 6 pers)
ALLE foto’s zorgvuldig bewerkt en in hoge resolutie
Online galerij om te delen met vrienden en familie

€ 275,-

Tarieven geldig per 1-3-2021
Max. 6 personen
(10 euro per extra persoon incl extra foto’s)
Door de Covid-19 maatregelen mogen er helaas geen volwassenen die niet onder 1 dak wonen binnen 1,5 meter met elkaar op de foto.
Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten vanaf 10 km buiten Noordwijkerhout (€ 0,35 p/km).

Wat kun je verwachten?

Ik geloof erin dat kinderen het beste tot hun recht komen als ze nieuwsgierig zijn en willen ontdekken. Hoe minder de kinderen worden voorbereid, hoe meer dit zal gebeuren. Als je ze verteld dat jullie gezellig op pad gaan en ik mee ga om foto’s te maken, vinden ze dat vast reuze interessant. Stilzitten? Dat hoeft niet. Dat is ook wat mijn werk zo leuk maakt. En een kleine die een keertje huilt? Geen probleem, want ook dat hoort erbij. Je kunt het echt aan mij overlaten om de kinderen leuk op de foto krijgen, zodat jij -al is het met een omweg of wat grappen- toch die mooie gezinsfoto hebt.
Grote groepen
Wil je een fotoshoot met een grotere groep dan kan dat ook. Met een grote groep zullen er diverse samenstellingen voor foto’s zijn, waardoor er minder intieme en spontane foto’s bij zullen zitten. Uiteraard maken we er wel een heel gezellige fotoshoot van.

Fotoshoot met tieners?

In mijn stories vind je diverse voorbeelden hiervan.

Extra informatie:

Het weer:
Het mooiste licht is daglicht en dit gebruik ik dan ook voornamelijk. Als het slecht weer is neem ik contact met je op en plannen we een andere tijd of datum.
Aanleveren foto’s:
Na de fotoshoot ontvang je een digitaal bestand waarin je kunt aangeven welke foto’s je wilt ontvangen. Na een laatste check krijg je hiervoor een downloadcode.
Social media:
Zodra je een fotoshoot boekt ga je er automatisch akkoord mee dat ik de foto’s deel op mijn website / social media / flyers. Geen probleem als je dit niet wilt, laat het gewoon even weten. Natuurlijk wil je zelf ook foto’s delen en mij taggen=lief. Mijn foto’s mogen niet voorzien worden van een nieuw filter.

Welke kleding adviseer je?

Tijdens een fotoshoot is het vooral belangrijk dat je iets aan trekt waar je je prettig in voelt. Probeer hierbij wel zoveel mogelijk drukke prints en logo’s te vermijden. Aardetinten zijn mooi op elkaar af te stemmen en zijn prachtig in de natuur en thuis. Als het koud is, draag dan lekker veel laagjes, zoals een vest en sjaal. Zodra je een shoot bij mij boekt ontvang je een moodboard met kleuren.

Opties:

Na een shoot zijn er vaak zoveel dierbare foto’s dat ik deze graag voor je bundel in een mooi album. Een cadeau voor jezelf, maar ook om te geven aan de trotse opa’s en oma’s.
Foto album A5 met harde kaft en 26 platliggende pagina’s: € 34,95
Foto album A4 met harde kaft en 26 platliggende pagina’s: € 44,95
Foto album 28x19cm met harde kaft en 26 platliggende pagina’s: € 44,95
Meerprijs kaft in leer of linnen: € 19,95
Wil jij een fotoshoot boeken?
Back To Top