Ga naar hoofdinhoud

Info gezinsshoot

Samen knuffelen, plezier en de slappe lach hebben. Ik ga graag met jullie mee. In de omgeving van Noordwijk zijn prachtige plekken, zoals het strand, de duinen en het bos. Is er een plek waar jullie als gezin graag komen of woon je op een prachtige plek? Dan is dat helemaal speciaal en kom ik daar uiteraard ook graag heen. Ren lekker achter je kinderen aan, ik doe dat ook. En misschien neem ik ze nog even met mij mee op pad om ‘stiekem’ een foto te maken voor papa en mama.

Tarieven gezinsshoot

Pakket 1:
1 a 1,5 uur fotografie op de door jullie gewenste locatie
1 gezin
Online galerij
30 zorgvuldig bewerkte foto’s in hoge resolutie
Outfit tips

€ 345,-

Pakket 2:
1 a 1,5 uur fotografie op de door jullie gewenste locatie
1 gezin
Online galerij
60 zorgvuldig bewerkte foto’s in hoge resolutie
Outfit tips

€ 385,-

Momenteel neem ik geen shoots aan die bestaan uit meerdere gezinnen.
Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. parkeerkosten en reiskosten vanaf 10 km buiten Noordwijkerhout (€ 0,45 p/km).

Wat kun je verwachten?

Ik geloof erin dat kinderen het beste tot hun recht komen als ze nieuwsgierig zijn en willen ontdekken. Hoe minder de kinderen worden voorbereid, hoe meer dit zal gebeuren. Als je ze verteld dat jullie gezellig op pad gaan en ik mee ga om foto’s te maken, vinden ze dat vast reuze interessant. Stilzitten? Dat hoeft niet. Dat is ook wat mijn werk zo leuk maakt. En een kleine die een keertje huilt? Geen probleem, want ook dat hoort erbij. Je kunt het echt aan mij overlaten om de kinderen leuk op de foto krijgen, zodat jij -al is het met een omweg of wat grappen- toch die mooie gezinsfoto hebt.

Extra informatie:

Het weer:
Het mooiste licht is daglicht en dit gebruik ik dan ook voornamelijk. Als het slecht weer is neem ik contact met je op en plannen we een andere tijd of datum.
Aanleveren foto’s:
Na de fotoshoot ontvang je een digitaal bestand waarin je kunt aangeven welke foto’s je wilt ontvangen. Na een laatste check krijg je hiervoor een downloadcode.
Social media:
Zodra je een fotoshoot boekt ga je er automatisch akkoord mee dat ik de foto’s deel op mijn website / social media / flyers. Geen probleem als je dit niet wilt, laat het gewoon even weten. Natuurlijk wil je zelf ook foto’s delen en mij taggen=lief. Mijn foto’s mogen niet voorzien worden van een nieuw filter.

Welke kleding adviseer je?

Tijdens een fotoshoot is het vooral belangrijk dat je iets aan trekt waar je je prettig in voelt. Probeer hierbij wel zoveel mogelijk drukke prints en logo’s te vermijden. Aardetinten zijn mooi op elkaar af te stemmen en zijn prachtig in de natuur en thuis. Als het koud is, draag dan lekker veel laagjes, zoals een vest en sjaal. Zodra je een shoot bij mij boekt ontvang je een moodboard met kleuren.
Wil jij een fotoshoot boeken?
Back To Top