skip to Main Content

7 Juni 2019

Sascha & Marieke

Hoe goed je een dag ook hebt gepland (dikke pluim voor weddingplanner Fraukje), het zijn juist de dingen die totaal niet volgens ‘het boekje’ gaan die vaak ontzettend bij het bruidspaar passen.

Marieke is ‘s ochtends bij haar ouders zo ontspannen, dat zelfs als blijkt dat niemand haar lenzen kan vinden er nog geen spoortje stress bij haar is te ontdekken. Was gelukkig ook niet nodig, want haar zusje bleek net op tijd de redder in nood te zijn.

In hun eigen huis is ondertussen geen spoor van de bruidegom te bekennen….want na een heerlijk ontbijtje buiten de deur met zijn tweelingbroer en vrienden blijkt hij zijn goede zonnebril daar te hebben laten liggen en met de felle zon vandaag zijn ze dus rechtsomkeer gegaan om hem te halen. Oeps! Met hulp van zijn familie en mijn laatste check na check na check op die hardnekkige snorhaar die maar niet weggeschoren lijkt te willen worden, lukt het hem toch om op tijd naar Marieke te gaan.

Als net voor het Ja-woord de altijd zo spraakzame Sascha plots niet meer uit zijn woorden komt en de anders zo ingetogen Marieke het woord overneemt kun je natuurlijk iedereen bij Alexander Beach Club wegdragen.

Hun veel te schattige dochtertje Lize maakt het allemaal niet uit, die geniet de hele dag van alles wat er gebeurd en na het Ja-woord speelt ze de rest van de middag heerlijk in het zand. En haar vader kijkt trots toe: ‘die liefde voor zand heeft ze zeker niet van mij!’

Wil jij een fotoshoot boeken?

Share this story

Back To Top